Hoe werken wij

Reeds meer dan 50 jaar brengen wij warmte, sfeer en gezelligheid in uw interieur met de realisatie van onze haardwanden.

We staan in voor het volledig project, van ontwerp tot uitvoering. Slechts 1 aanspreekpunt, zo kunnen wij de kwaliteit van onze realisaties garanderen.

 

Stap 1. Inspiratie

 

Best brengt u een bezoek aan onze uitgebreide toonzaal van 3000m2. 

Hier kunt u tevens meer dan 300 toestellen en meer dan 40 realisatie van inbouwhaarden komen ontdekken, waarvan vele brandend.

 

Stap 2. Uw idee op papier


Ons team van ervaren medewerkers staat u met raad en daad bij, op basis van uw wensen, plannen, schetsen of foto’s van de bestaande situatie.

 

Stap 3. Offerte en 3D Ontwerp

 

Daarna maken wij voor u een 3D-tekening op uw maat en bijpassende prijsofferte op. 

 

Stap 4. Opmeting ter plaatse

 

Wenst u na de offerte met INTERIO verder te werken, dan maken we met u duidelijke afspraken over de plaatsing van de haard.  Ook komen wij steeds eerst ter plaatse kijken om de technische haalbaarheid te verifiëren.

Zo vermijdt u onaangename verrassingen.

 

Stap 5. Plaatsing

 

Al onze haarden en schouwen worden geplaatst door eigen, continu opgeleide, medewerkers. Dit is uw garantie voor een optimale kwaliteit. 

De installatie gebeurt altijd op duidelijk afgesproken data.

 

Stap 6. Service en Onderhoud

 

Wij beschikken over onze eigen servicedienst. Indien u een onderhoud, herstelling of nazicht wenst, kan u dit aanvragen. We zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken bij u ter plaatse.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.