In de kijker

 

Schermafbeelding 2018-09-21 om 17.12.08.png

Koopjes

 

Klik hier om onze pagina Koopjes te bezoeken met alle afgeprijsde toonzaalmodellen.

 

Gashaarden & -kachels, houthaarden & -kachels, pellethaarden & -kachels, meubelen, tapijten, verlichting, decoratie ... met kortingen van 30%, 40%, 50% en tot 60%.

 

Wees er snel bij want op = op.

1956 - 2018

 

Als kind van een ondernemers familie, werd kopen en verkopen er met de paplepel ingegeven. Reeds op mijn 14e droomde ik van een eigen zaak. Op mijn 22ste werd deze droom “eindelijk” werkelijkheid. Samen met mijn echtgenote Tanja groeide de dorpswinkel Sint Jan uit tot de gevestigde waarde SJ-INTERIO. In heel de provincie werden we bekend voor kwalitatieve meubelen, kachels en haardprojecten.

 

De tijd heeft intussen niet stil gestaan en na meer dan 30 jaar en duizenden tevreden klanten, is het nu tijd geworden om een volgende stap in ons leven te zetten. Daarom hebben wij besloten om onze toonzaal te sluiten op 31/01/2019 en het verhaal SJ-INTERIO in schoonheid af te sluiten.

 

Wij willen in de eerste plaats onze medewerkers danken, die steeds met volle overtuiging meewerkten aan onze droom. En natuurlijk danken we ook de ontelbare klanten die ons jarenlang hun vertrouwen schonken.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.